top of page

Dag 4. Een 'gewichtige' dag 🙄

Eerste werkdag in 2021...

Ik ben vandaag samen met Inge langs de Movado Sports clubs in Goor, Markelo en Holten geweest, om te kijken hoe het met de (vandaag gestarte) duo-trainingen gaat.

Het is leuk om te zien dat er ondanks de kou alweer fanatieke leden zijn gestart met trainen.


Maar het blijft echt heel pijnlijk om die lege clubs te zien. Ik hoop dat we jullie snel weer binnen mogen verwelkomen! Zodat we weer samen kunnen sporten.Gewicht en voeding...


Tussen de duo-trainingen en online afspraken door had John-Mark in Holten even tijd voor mij. Ik had vandaag namelijk mijn weegmoment gepland..... en ben heel erg geschrokken van mijn gewicht... ik ben nog nooit zo zwaar geweest en wil echt niet zwaarder worden.

Dus écht tijd om te starten en nog meer aan mijn voeding te gaan doen. En ik ga daar ook mijn trainingen op aanpassen.


Joyce heeft met mij een informatie- en start gesprek gehad voor het afslankprogramma TrotsOpJezelf.

Ik heb de boekjes mee gekregen en weet nu precies wat ik wel en juist zeker niet mag/kan eten!


Bewegen...

Ook heb ik mijn kracht training gepland bij Ciaran en John-Mark. We kunnen met max 2 personen lekker buiten trainen, dus ik heb die stap gezet!


Vandaag ga ik ook nog trainen. Ik ga namelijk een les doen op FitClubOnline.nl (Daar staan heel veel verschillende lessen op, je kunt op les zoeken of klik op alle lessen dan zie je ze allemaal).

Nu ga ik een les van mijzelf volgen 😁 , vandaag word dat Clubmix dat vind ik de leukste om te doen dus ik zoek er even 1 uit de oude doos zodat ik ook daarin afwisseling heb en niet steeds het zelfde doe.


Ik hoop dat ik morgen mijn whiteboard stiften binnenkrijg, waar ik mijn maandplanning op ga maken zodat jullie mee kunnen kijken wat ik allemaal ga doen!

Helaas zijn die vandaag nog niet binnen gekomen dus daar moeten jullie nog even op wachten.


Eten...

Ik ga vanavond makkelijk eten.

Kip met Thaise wokgroenten, zilvervliesrijst en een groene curry.

Gezond en smaakvol 💪


Tot morgen!88 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page