top of page
Verzending en Betaling

Betalen

Bij ons betaal je altijd veilig, welke betaalmethode je ook kiest. Wacht na het betalen van je bestelling voor de zekerheid wel even met het afsluiten van je browser, totdat je bent teruggekeerd in onze webshop. Zo weet je zeker dat de betaling goed is doorgekomen en dat wij jouw bestelling in behandeling kunnen nemen!

 

De volgende betaalmethoden bieden wij op dit moment:

  • IDEAL: Via de vertrouwde online betaalomgeving van je bank. Betrouwbaar, veilig en eenvoudig. Kies voor de betaaloptie IDEAL in het bestelproces en selecteer de jouw bank. Als je akkoord bent met de Algemene Voorwaarden, wordt je via onze betaalservice Mollie doorverwezen naar de betaalomgeving van jouw bank. Indien de betaling succesvol is verlopen, worden wij daar direct van op de hoogte gesteld en nemen we de bestelling in behandeling.

  • Creditcard: Reken je aankopen direct af met je Creditcard. Je kan kiezen uit Mastercard, VISA en Maestro. Kies in het bestelproces voor de betaaloptie Creditcard en kies vervolgens jouw creditcard uit de opties. Als je akkoord bent met de Algemene Voorwaarden, wordt je via onze betaalservice Mollie doorverwezen naar de betaalomgeving van jouw bank. Indien de betaling succesvol is verlopen, worden wij daar direct van op de hoogte gesteld en nemen we de bestelling in behandeling.

 

Betalingsverwerking

Voor het afhandelen van een (deel van) de betalingen in onze webwinkel maken wij gebruik van het platform van Mollie. Mollie verwerkt uw naam, adres en woonplaatsgegevens en uw betaalgegevens zoals uw bankrekening- of creditcardnummer. Mollie heeft passende technische en organisatorische maatregelen genomen om uw persoonsgegevens te beschermen. Mollie behoudt zich het recht voor uw gegevens te gebruiken om de dienstverlening verder te verbeteren en in het kader daarvan (geanonimiseerde) gegevens met derden te delen. Alle hierboven genoemde waarborgen met betrekking tot de bescherming van uw persoonsgegevens zijn eveneens van toepassing op de onderdelen van Mollie’s dienstverlening waarvoor zij derden inschakelen. Mollie bewaart uw gegevens niet langer dan op grond van de wettelijke termijnen is toegestaan.

 

Verzenden en logistiek

Bestellen bij Movado Sports Online is snel, eenvoudig, gratis en veilig. Wij streven ernaar om elke bestelling op werkdagen voor 15:00 uur geplaatst, direct te verzenden zodat je de bestelling de volgende werkdag al in huis hebt. Naast de snelle levering rekent Movado Sports Online vanaf € 40,- geen verzendkosten (bij bestellingen tot € 40,- vragen wij een bijdrage van €3,95 in de verzendkosten).

 

Als u een bestelling bij ons plaatst is het onze taak om uw pakket bij u te laten bezorgen. Wij maken gebruik van de diensten van PostNL voor het uitvoeren van de leveringen. Het is daarvoor noodzakelijk dat wij uw naam, adres en woonplaatsgegevens met PostNL delen. PostNL gebruikt deze gegevens alleen ten behoeve van het uitvoeren van de overeenkomst. In het geval dat PostNL onderaannemers inschakelt, stelt PostNL uw gegevens ook aan deze partijen ter beschikking.

 

 

Wanneer je op het moment van bezorging niet thuis bent wordt je pakket afgeleverd bij een postkantoor bij jou in de buurt. De postbezorger laat een briefje achter in je brievenbus waarop staat bij welk postkantoor je het pakket kunt ophalen, je kunt de locatie ook zien op je Track & Trace pagina. Neem je ID bewijs of paspoort mee om je te legitimeren wanneer je het pakket gaat ophalen.

bottom of page