top of page

Dag 30. D-day...

De laatste dag van de Challenge...

Super spannend... het weeg moment!


Ik ben vanmorgen voor mijn weegmoment naar Goor gegaan want daar had ik met Aschwin afgesproken.

Hij gaat namelijk een nieuwe BurnCycle les geven en die ga ik opnemen!

Zodat deze geplaatst kan worden op FitClubOnline.


Maar wat is nou het resultaat van de afgelopen 30 dagen....


Ik ben met gezonder eten, met cheatday’s, met af en toe een wijntje, en af en toe gewoon snaaien, koekjes, een dag met een puzzel tour, en heel veel lekker eten, en een week op de bank met Corona, en daardoor geen puf om te bewegen: toch 3 kilo afgevallen! 💪


En daar ben ik echt heel blij mee, ik wil nog 2 kilo kwijt en ik ga gewoon op deze manier door want ik vind de manier van gezonder eten en bewust producten kiezen volgens het TrotsOpJezelf programma heel goed te doen!


Wil jij ook wel wat overtollige kilo's kwijt, maar weet je niet goed hoe je dit moet aanpakken?

Stuur gewoon een email naar info@movadosports.nl of info@fitclubonline.nl (vergeet je telefoonnummer niet te vermelden) en wij streven ernaar om binnen een werkdag contact met je op te nemen om je te helpen.


Maar vandaag even genieten, en daar hoort voor mij ook lekker eten bij!

Toch een beetje gezelligheid creëren in een rare tijd.


Ik heb een high-tea georganiseerd voor Inge en Leon. Gewoon wat gezelligs in plaats van alleen maar de zakelijke stress.


En nu weekend!


Ik wil de mensen die mij gevolgd hebben heel erg bedanken.

Ook voor de leuke reacties en berichtjes!

Ik hoop dat jullie er wat aan hebben gehad dat ik jullie heb kunnen inspireren om ook een begin te maken om te starten met bewegen en anders te gaan eten!


Blijf de blogs volgen op FitClubOnline, want wij blijven de komende tijd inspirerende berichten, workouts, lessen, recepten, etc. plaatsen.

98 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page